Over de Jonge Kind Academie

De Jonge Kind Academie is het opleidingsinstituut van ’t Kabouterhuis. De Jonge Kind Academie heeft trainingen en opleidingen voor iedere professional die werkt met jonge kinderen. Of je nu medewerker op een kinderdagverblijf, leerkracht, intern begeleider of jeugdarts bent.

Het aanbod richt zich hoofdzakelijk op het vroegtijdig (h)erkennen en omgaan met gedrags- en ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen tot 7 jaar.

Onze trainingen worden gegeven door ervaren jeugdzorgwerkers en gezinsbegeleiders van ’t Kabouterhuis. Onze trainers maken het verschil. Als specialist kennen zij jouw vakgebied en werkomgeving. Ze zijn in staat om op inspirerende wijze hun deskundigheid over te dragen.

De trainingen kunnen zowel in-company op locatie gegeven worden als op onze trainingslocatie het Mathildepaviljoen in Amsterdam-Zuid, Amsteldijk 198 (circa 15 minuten lopen vanaf station Amstel).

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de trainingen en opleidingen van de Jonge Kind Academie. 

MOC ’t Kabouterhuis
Al 75 jaar is ’t Kabouterhuis de specialist en zorgaanbieder op het gebied van het jonge kind (0-7 jaar). ’t Kabouterhuis helpt gezinnen met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen, met psychiatrische problemen en met hechtingsproblemen tussen ouder en kind. Ga voor meer informatie via onderstaande button naar de website van
’t Kabouterhuis.