Kinderen die Opvallen Basistrainingen - Uithoorn

Algemene informatie 
Speciaal voor de professionals die werken op kinderdagverblijven, voorscholen of als gastouder in Uithoorn heeft de gemeente Uithoorn twee trainingen Kinderen die Opvallen (KDO) ingekocht. Hiervoor kun je je nu kosteloos inschrijven!

Judith Bolle en Maureen Smit van ‘t Kabouterhuis in Uithoorn geven deze trainingen in oktober en november 2022 namens de Jonge Kind Academie.

De trainingen versterken vaardigheden op het gebied van signaleren, observeren en verduidelijken van opvallend gedrag bij jonge kinderen. Daarbij staan ook het voeren van gesprekken met ouders, het zoeken van en verwijzen naar gepaste ondersteuning centraal. Ook het onderwerp kindermishandeling wordt behandeld.

Een training bestaat uit twee dagdelen, beide van 09.00 tot 14.00 uur. Eén training vindt plaats in De Kuyper, de ander bij ‘t Kabouterhuis in de Brede School (zie adresgegevens op inschrijfformulier).

Deelnemen
Vul onderstaand formulier in om jezelf en/of collega’s op te geven voor een training. Vink de training van je keuze aan en noteer de naam en het e-mailadres van de deelnemer(s). Omdat de training ook een e-learning deel bevat, is het nodig dat iedere deelnemer zijn eigen email-adres opgeeft. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.