Kinderen die Opvallen Training - Gedrag op de Groep - Uithoorn

Speciaal voor de professionals die werken op kinderdagverblijven, voorscholen of als gastouder in de Gemeente Uithoorn organiseren wij in opdracht van de Gemeente Uithoorn wederom een Kinderen die Opvallen training. In oktober geven wij de verdiepingstraining: Gedrag op de Groep. Deze training kun je nu kosteloos volgen!

Je leert in deze verdiepingstraining hoe je op een positieve manier kunt omgaan met ingewikkeld gedrag bij kinderen op de groep. De volgende thema’s komen aan bod: interpreteren van gedrag, verdiepende kennis over de ontwikkeling van kinderen en oorzaken van gedrag, bewustwording van je eigen rol in het interactieproces met kinderen en hoe je dit kunt beïnvloeden.  

De training bestaat uit twee dagdelen van 09.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in ‘t Kabouterhuis, Arthur van Schendellaan 51-51A, 1422 LB  Uithoorn.

Deelnemen
Vul onderstaand formulier in om jezelf en/of collega’s op te geven voor een training. In verband met een (korte) voorbereidende opdracht  graag van iedere deelnemer een individueel emailadres vermelden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.