Basistraining Kinderen die Opvallen - Gemeente Uithoorn

Speciaal voor de professionals die werken op kinderdagverblijven, voorscholen of als gastouder in Uithoorn organiseren wij in opdracht van de Gemeente Uithoorn wederom een Kinderen die Opvallen basistraining (MBO-niveau). Deze training kun je nu kosteloos volgen!

De trainingen versterken vaardigheden op het gebied van signaleren, observeren en verduidelijken van opvallend gedrag bij jonge kinderen. Daarbij staan ook het voeren van gesprekken met ouders, het zoeken van en verwijzen naar gepaste ondersteuning centraal. Ook het onderwerp kindermishandeling wordt behandeld.

Judith Bolle en Maureen Smit van ‘t Kabouterhuis in Uithoorn geven deze training op 9 en 23 mei 2023 namens de Jonge Kind Academie in ‘t Kabouterhuis in Uithoorn.

De training bestaat uit twee dagdelen van 09.00 tot 14.00 uur en vindt plaats in ‘t Kabouterhuis in Uithoorn.

Deelnemen
Vul onderstaand formulier in om jezelf en/of collega’s op te geven voor een training. Vink de training van je keuze aan en noteer de naam en het e-mailadres van de deelnemer(s). Omdat de training ook een e-learning deel bevat, is het nodig dat iedere deelnemer zijn eigen email-adres opgeeft.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.