DC-05

Doel van de training
In de DC-05 training leer je alle gegevens uit het diagnostisch onderzoek van een 0-6 jarige op juiste waarde en in hun onderlinge samenhang in te schatten en deze in een DC 0-5 classificatie onder te brengen. 

De DC 0-5 training is doelgroepspecifiek (0 tot 6 jarig kind in relatie tot zijn/haar omgeving) en methodisch breed van opzet. In de training worden alle facetten van het diagnostisch onderzoek besproken in relatie tot een DC 0-5 classificatie. Alle oefeningen binnen de training zijn doelgroepgericht.

Voor wie:
Regiebehandelaars (NIP/NVO orthopedagogen, orthopedagogen generalist, psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en kinderpsychiaters).

Deze training is in principe verplicht voor iedereen die hem nog niet heeft gevolgd, tenzij je al beschikt over de betreffende competenties/vaardigheden. Overleg in alle gevallen je deelname met je leidinggevende.

Duur en locatie:
De training wordt gegeven bij ‘t Kabouterhuis, locatie Zuid.
De training duurt twee dagdelen.

Data en tijden:
dagdeel 1: dinsdag 7 maart 2023, 9 – 13 uur 
dagdeel 2: dinsdag 21 maart 2023, 9 – 13 uur 

Trainer:
Frederike Scheper en Stefanie van Workum

Accreditatie:
NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG):
444007 – 967940

Herregistratie: 7,5 punten
Opleiding-diagnostiek: 3,5 punten

 

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Let op: alle velden zijn verplicht. Zorg dat je je eventuele registratienummer bij de hand hebt.