Babytraining – coaching on the job

Doel van de training:
Deze training is bedoeld voor orthopedagogisch medewerkers die in hun ambulante werk (in de kinderopvang) te maken krijgen met vragen over de allerjongste kinderen uit onze doelgroep, baby’s. De IMH-visie is de basis van deze training. Deelnemers leren over de interactie met baby’s. Aan de hand van videobeelden wordt naar babygebaren gekeken om zo meer te leren over het communiceren met baby’s en om te leren hoe je het contact met baby’s kan versterken. Ook leren deelnemers alert te zijn op opvallend gedrag van baby’s en babycommunicatie te duiden. 

Je leert verder hoe je de pedagogisch medewerkers die in de kinderopvang werken kunt coachen in het omgaan met het opvallende gedrag van baby’s. 

Voor wie:
Orthopedagogisch medewerkers die Alert4You en/of Okido doen.

Deze training is in principe verplicht voor iedereen van bovenstaande doelgroep die de training nog niet heeft gevolgd, tenzij je al beschikt over de betreffende competenties/vaardigheden. Bespreek altijd met je leidinggevende of deelname op jou van toepassing is. 

Duur en locatie:
De training wordt gegeven bij ‘t Kabouterhuis, locatie Zuid.
De training bestaat uit 2 (dag)delen.

Data en tijden:
dagdeel 1: dinsdag 1 november 2022, 9 – 12 uur 
dagdeel 2: dinsdag 15 november 2022, 19 – 12 uur 

Trainers:
Marcia van Paasen en Manon Waenink 

Accreditatie:
Accreditatie wordt aangevraagd bij SKJ. 

Aanmelden:
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Let op: alle velden zijn verplicht. Zorg dat je je eventuele registratienummer bij de hand hebt.