Traumasensitief werken met jonge kinderen – november 2023

Doel van de training:
Tijdens deze training vergroten deelnemers hun kennis en vaardigheden om effectief te kunnen zorgen voor getraumatiseerde kinderen en opvoeders daarin te coachen. Je leert o.a. over de soorten trauma, de effecten van trauma op de hersenontwikkeling, door een traumabril naar kinderen te kijken, een veilige plek creëren, omgaan met gevoelens en gedrag, verbindingen en herstel.

Voor wie:
Orthopedagogisch medewerkers, gezinsbegeleiders en gedragswetenschappers. 

De training is verplicht voor iedereen uit bovenstaande doelgroep die de training nog niet eerder heeft gevolgd, tenzij je deze kennis al bezit. Overleg altijd met je leidinggevende, voordat je je voor deze training inschrijft.

Duur en locatie:
De training wordt gegeven bij ‘t Kabouterhuis, locatie Zuid.
De training bestaat uit 2 (dag)delen.

Data en tijden:
dagdeel 1: woensdag 8 november 2023, 9 – 13 uur 
dagdeel 2: woensdag 22 november 2023, 9 – 13 uur 

Trainer:
Karin Schulting en Marcia van Paassen

Accreditatie:
Accreditatiepunten worden geaccepteerd door NIP, 
NVO, SKJ.

Aanmelden:
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Let op: alle velden zijn verplicht. Zorg dat je je eventuele registratienummer bij de hand hebt. 

Let op: De lesstof van de training Traumasensitief werken met jonge kinderen komt overeen met de training “Zorgen voor getraumatiseerde kinderen”. Indien je de training “zorgen voor getraumatiseerde kinderen al hebt gevolgd in 2021 of 2022, is het niet zinvol je in te schrijven voor de training Traumasensitief werken met jonge kinderen”.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.