Werken op de bijzondere groepen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom in de online omgeving

Bedoeld voor alle professionals, werkzaam op de VVE + groepen, de VVE ++ groepen, de VVE/MOC combi-groepen en de hybride groepen in Amsterdam. We noemen ze verder: de bijzondere groepen.

Op deze plek vinden jullie alle informatie rondom de vier verdiepende trainingsmodules die we dit jaar organiseren. Inhoudelijke informatie, onder andere ter voorbereiding op de live-bijeenkomsten. En praktische informatie, waaronder de link naar het inschrijfformulier met daarop alle lestijden, -data, en locaties.

De trainingsmodules

Er zijn vier verschillende trainingsmodules. Georganiseerd door Cordaan en de Jonge Kind Academie van ‘t Kabouterhuis. Iedere trainingsmodule bestaat uit een online deel (hier in deze leeromgeving) en een live-bijeenkomst waarbij je je, samen met de trainer en een kleine groep collega’s, werkzaam op verschillende groepen, verdiept in de volgende thema’s:

  • Gedrag staat centraal
  • Ouderbetrokkenheid
  • Ondersteuning bij communicatie
  • Spelbegeleiding

Onderaan deze pagina klik je door naar het online deel van de verschillende modules. Je bent met het online deel, per module, ongeveer één uur kwijt. Het online deel voor Ondersteuning bij communicatie en Spelbegeleiding volgt in september.

Het is de bedoeling dat je voorafgaand aan de live-bijeenkomst het online deel van het betreffende thema hebt afgerond. De trainer bekijkt voordat de live-bijeenkomst start de vordering van alle deelnemers.

Na afloop van de live-bijeenkomst kun je onder Downloads de powerpointpresentatie en eventuele andere handige naslag uit de training terugvinden.

Inschrijven

Schrijf je via deze link in voor de live-bijeenkomsten. Alle data voor dit jaar zijn bekend, dus reserveer snel jouw plek!

Tot slot

  • Het is voor alle PM-ers die op de bijzondere groepen werken verplicht om alle trainingsmodules te volgen.
  • De trainingen zijn onderdeel van jullie werk en worden dus gezien als werktijd.
  • Wanneer je alle trainingsmodules hebt afgerond (online én de live-bijeenkomst) ontvang je een officieel certificaat.
  • Tijdens de live-bijeenkomsten wordt de lunch voor jullie verzorgd.
  • Als je onverhoopt verhinderd bent voor een trainingsbijeenkomst, meld je dan tijdig af door te mailen naar jongekindacademie@kabouterhuis.nl.
  • Heb je uitleg nodig over hoe deze online leeromgeving werkt? Mail je vraag dan naar jongekindacademie@kabouterhuis.nl en we helpen je op weg.