Kinderen die opvallen verdiepingstraining – Gedrag op de groep – Uithoorn (17 juni en 1 juli 2024) 

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom

Praktische informatie

Data

maandag 17 juni en maandag 1 juli 2024 van 09.00 tot 12.00 uur

Locatie

't Kabouterhuis, Arthur van Schendellaan 51-51A, 1422 LB Uithoorn

Tot slot: Wij verzorgen geen lunch. Houd er rekening mee dat je lunch meebrengt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het geen probleem om een vervanger aan de training te laten meedoen. Laat het ons in dat geval even weten.
Beschikbaarheid online omgeving: Deze online leeromgeving tot 3 maanden na de laatste trainingsdag beschikbaar. Daarna wordt jouw toegang geblokkeerd.

Welkom bij de Kinderen die Opvallen (KdO) – verdiepingstraining Gedrag op de groep van de Jonge Kind Academie. Deze verdiepingstraining bestaat uit een online deel (theorie) en een live deel (verdieping van theorie en casuïstiek). Het online gedeelte kost gemiddeld één uur van je tijd. Het is opgedeeld in twee delen: een deel dat je vóór de eerste trainingsdag moet afronden, en een tweede deel dat na de eerste trainingsdag beschikbaar wordt gesteld. Na de tweede trainingsdag kun je de eindevaluatie invullen. Zodra je dit hebt gedaan en alle onderdelen als ‘afgerond’ zijn gemarkeerd, bereik je 100% voortgang en kun je jouw certificaat downloaden vanaf de startpagina. Wil je meer weten over hoe deze online omgeving werkt? Bekijk dan de onderstaande video.

Bekijk de introductie video