Kinderen die Opvallen – Gesprekken met ouders (12 en 26 juni)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom

Praktische informatie

Data

12 juni 09.15 – 12.00 uur en 26 juni 09.15 – 12.00 uur

Locatie

’t Kabouterhuis, Mathildepaviljoen, Amsteldijk 198 Amsterdam

Tot slot: Wij verzorgen geen lunch. Houd er rekening mee dat je lunch meebrengt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het geen probleem om een vervanger aan de training te laten meedoen. Laat het ons in dat geval even weten.
Beschikbaarheid online omgeving: Deze online leeromgeving tot 3 maanden na de laatste trainingsdag beschikbaar. Daarna wordt jouw toegang geblokkeerd.

Welkom bij de verdiepingstraining “Gesprekken met ouders” binnen het Kinderen die Opvallen (KdO) programma, aangeboden door de Jonge Kind Academie. Deze training bestaat uit zowel een online deel voor theoretische kennis als een live deel voor verdieping en casuïstiek. Het online gedeelte neemt gemiddeld één uur in beslag en is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel moet voltooid zijn vóór dag 1, terwijl het tweede deel tussen dag 1 en dag 2 wordt afgerond. Na dag 2 kun je hier ook de eindevaluatie invullen, wat essentieel is om je voortgang op 100% te krijgen. Vergeet niet om alle onderdelen als ‘afgerond’ te markeren om je voortgang te voltooien. Zodra je 100% bereikt, kun je je diploma bovenaan de startpagina downloaden.

Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van een PowerPoint. Deze is hieronder te downloaden.

Bekijk de instructie video