Kinderen die Opvallen – Basis MBO – 20 juni en 4 juli 2023

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de Kinderen die Opvallen training (KdO) van de Jonge Kind Academie. De KdO training bestaat uit een online deel (theorie) en een live deel (verdieping theorie en casuïstiek). Wij vragen je om een week vóór de eerste trainingsdag het online deel en daarnaast de voorbereiding op de live training te hebben afgerond. Dat maakt dat je op 93% procent afronding komt. De eindevaluatie kan je nog niet invullen. Dat kan pas na de tweede trainingsdag. Wanneer je dat hebt gedaan verschijnt automatisch jouw certificaat. Tijdens het online deel word je theorie aangeboden door middel van filmpjes en teksten. Aan veel van deze onderdelen zijn vragen verbonden om de theorie zo goed mogelijk te integreren. Jouw antwoorden worden door de trainers bekeken. Je wordt hier niet op afgerekend, het is alleen om eventueel als mooi voorbeeld te kunnen meenemen in de live training. Het doel is om zo goed mogelijk de verbinding tussen de theorie en de praktijk te kunnen maken. Wil je meer informatie over hoe je dit online deel moet volgen, kijk dan naar het onderstaande filmpje. Klik vervolgens onder het filmpje op introductie om te beginnen.

Praktische informatie:
Data: dinsdag 20 juni 2023 (09.15 – 16.00 uur) en dinsdag 4 juli 2023 (09.15 – 12.00 uur)
Locatie: ’t Kabouterhuis, Mathildepaviljoen, Amsteldijk 198 Amsterdam
Tot slot: Wij verzorgen geen lunch. Houd er rekening mee dat je lunch meebrengt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het geen probleem om een vervanger aan de training te laten meedoen. Laat het ons in dat geval even weten.
Beschikbaarheid online omgeving: Deze online leeromgeving tot 3 maanden na de laatste trainingsdag beschikbaar. Daarna wordt jouw toegang geblokkeerd.

Je kunt de PowerPoint downloaden met geselecteerde sheets die tijdens de live training gebruikt worden, hieronder.