Kinderen die Opvallen – Basis MBO (18 juni en 2 juli)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de Kinderen die Opvallen basistraining (KdO) van de Jonge Kind Academie. De KdO basistraining bestaat uit een online deel (theorie) en een live deel (verdieping theorie en casuïstiek). Met het online deel zijn deelnemers gemiddeld één uur bezig. Wij vragen je om vóór de eerste trainingsdag de voorbereiding op de live training te hebben afgerond. Door dit formulier in te vullen kunnen de trainers een inschatting maken waar zij op moeten verdiepen in het live deel. Dit online deel is ter voorbereiding op het live deel. We adviseren dus ook alle informatie te hebben gelezen en oefeningen van te voren af te ronden. Je wordt niet afgerekend op de antwoorden die jij geeft. Je kan vooraf niet verder komen dan een voortgang van 93% procent. De eindevaluatie kan je namelijk nog niet invullen. Dat kan pas na de tweede trainingsdag. Wanneer je dat hebt gedaan verschijnt automatisch jouw certificaat. Tijdens het online deel word je theorie aangeboden door middel van filmpjes en teksten. Aan veel van deze onderdelen zijn vragen verbonden om de theorie zo goed mogelijk te integreren. Het doel is om zo goed mogelijk de verbinding tussen de theorie en de praktijk te kunnen maken. Wil je meer informatie over hoe je dit online deel moet volgen, kijk dan naar het onderstaande filmpje. Klik vervolgens onder het filmpje op introductie om te beginnen.

Praktische informatie:
Data: 18 juni 09.15 – 16.00 uur en 2 juli 09.15 – 12.00 uur
Locatie: ’t Kabouterhuis, Mathildepaviljoen, Amsteldijk 198 Amsterdam
Tot slot: Wij verzorgen geen lunch. Houd er rekening mee dat je lunch meebrengt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het geen probleem om een vervanger aan de training te laten meedoen. Laat het ons in dat geval even weten.
Beschikbaarheid online omgeving: Deze online leeromgeving tot 3 maanden na de laatste trainingsdag beschikbaar. Daarna wordt jouw toegang geblokkeerd.

Je kunt de PowerPoint downloaden met geselecteerde sheets die tijdens de live training gebruikt worden, hieronder.