Kinderen die Opvallen verdiepingstraining: gesprekken met ouders

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de verdiepingstraining Gesprekken met ouders, onderdeel van de kinderen die opvallen training van de Jonge Kind Academie. De training bestaat uit een online deel (theorie) en een live deel (verdieping theorie en casuïstiek). Wij vragen je om een week vóór de eerste trainingsdag het online deel en daarnaast de voorbereiding op de live training te hebben afgerond. Tijdens het online deel wordt de theorie aangeboden door middel van filmpjes en teksten. Aan veel van deze onderdelen zijn vragen verbonden om de theorie zo goed mogelijk te integreren. Antwoorden van deelnemers kunnen  door de trainers verwerkt worden in de live trainingen. Het is alleen om eventueel als mooi voorbeeld te kunnen meenemen in de live training. Het doel is om zo goed mogelijk de verbinding tussen de theorie en de praktijk te kunnen maken. Wil je meer informatie over hoe je dit online deel moet volgen, kijk dan naar het onderstaande filmpje. Klik vervolgens onder het filmpje op introductie om te beginnen.

Praktische informatie:
Data: 09.15 – 12.00 uur en 09.15 – 12.00 uur
Locatie: ’t Kabouterhuis, Mathildepaviljoen, Amsteldijk 198 Amsterdam
Tot slot: Wij verzorgen geen lunch. Houd er rekening mee dat je lunch meebrengt. Mocht je verhinderd zijn, dan is het geen probleem om een vervanger aan de training te laten meedoen. Laat het ons in dat geval even weten.
Beschikbaarheid online omgeving: Deze online leeromgeving tot 3 maanden na de laatste trainingsdag beschikbaar. Daarna wordt jouw toegang geblokkeerd.